POLITIKA ZASEBNOSTI – VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

Kupec se strinja, da ponudnik zbira, uporablja in obdeluje osebne podatke na uporabniškem računu kupca. Ponudnik se zavezuje, da bo z osebnimi podatki kupca deloval izključno v skladu z veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Splošno Uredbo EU o varstvu osebnih podatkov ter z predvidenim namenom pridobitve le-te in jih bo uporabljal ter obdeloval izključno za namene izboljšanja in uvajanja novih storitev po opravljenem nakupu. 

Varovanje osebnih podatkov ponudnika je podrobno opredeljeno v sklopu Politike zasebnosti.

Pravna oseba, ki od kupca svojih izdelkov ali storitev pridobi njegov elektronski naslov za elektronsko pošto, lahko ta naslov uporablja za neposredno trženje svojih podobnih izdelkov ali storitev pod pogojem, da kupcu ponuja jasno in izrecno možnost, da brezplačno in enostavno zavrne takšno uporabo svojega elektronskega naslova takrat, ko so ti podatki za stike pridobljeni in ob vsakem sporočilu v primeru, da kupec ni zavrnil takšne uporabe že na začetku.

V ta namen se uporabljajo podatki o kupljenih izdelkih, cene in količine izdelkov v transakcijah, kraj, čas in datum transakcij.

Ob uporabi storitve spletnega nakupa se zbirajo podatki:

  • osebno ime uporabnika spletnega nakupa,
  • E-naslov,
  • število oddanih naročil kupca,
  • vsebina naročila kupca,
  • čas oddanega naročila kupca,
  • čas prevzetega naročila,
  • številka mobilnega telefona za namen obveščanja uporabnika o prevzemu naročila,

Vsak uporabnik dovoli uporabo podatkov (vpisanih podatkov v vnosna polja spletne strani, podatkov pridobljenih s pogodbo) za potrebe izpolnitve naročila in ostalo z naročilom povezano komunikacijo.

International Health d.o.o. bo podatke uporabljal in obdeloval izključno z namenom izboljšave in uvajanja novih storitev spletne strani kot so:

  • nadgradnja in izboljšanje spletne strani,
  • preučevanje poteka brskanja v spletni trgovini,
  • segmentiranje in analize in
  • e-obveščanje

Kupec se strinja, da International Health d.o.o. zbira, uporablja in obdeluje osebne podatke na uporabniškem računu kupca.

Kupec se zavezuje, da uporabniškega imena in gesla ne bo delil z drugimi osebami.

Naše trdno stališče je, da sta varnost in zasebnost na prvem mestu, zato vaše podatke vedno skrbno varujemo.

Ta politika zasebnosti podjetja International Health d.o.o., Poljanski nasip 6, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju International Health ali ponudnik ali upravljavec osebnih podatkov) seznanja obiskovalce (v nadaljevanju obiskovalec, uporabnik ali kupec) naših spletnih mest in uporabnike naših storitev, z nameni in podlago obdelave osebnih podatkov.

Ta politika zasebnosti se lahko kadarkoli spremeni ali dopolni, brez predhodnega opozorila ali obvestila. Z uporabo spletnih strani ponudnika po spremembi ali dopolnitvi posameznik potrjuje, da soglaša s spremembami in dopolnitvami.

Vse naše aktivnosti so v skladu z evropsko zakonodajo (Uredbo (EU) 2016/697 o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov in o pretoku takih podatkov (Splošna uredba o varstvu podatkov ali GDPR) in konvencijami Sveta Evrope (ETS št. 108, ETS št.181, ETS št. 185, ETS št. 189)) in nacionalno zakonodajo Republike Slovenije (Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1, Ur. l. RS, št. 94/07), Zakonom o elektronskem poslovanju na trgu (ZEPT, Ur. l. RS, št. 96/09 in 19/15) itd.).

Politika zasebnosti obravnava ravnanje z informacijami, ki jih ponudnik dobi od vas, kadar obiščete in uporabite ponudnikova spletna mesta ali mu jih posredujete na drug način (včlanitev, sodelovanje v nagradnih igrah, oddaja raznih obrazcev).

Upravljalec varstva podatkov

Upravljalec osebnih podatkov, ki se obdelujejo v skladu s politiko o varstvu osebnih podatkov, je podjetje International Health d.o.o. 

Brezplačna dostava v Sloveniji

Pridobite dodatne popuste

S kartico zvestobe -5% na vse izdelke

Brezplačna dostava v Sloveniji

za naročila nad 20,00 EUR

International Health d.o.o. Ljubljana
Poljanski nasip 6, Ljubljana – Slovenija
Davčna številka: SI12552488
Matična: 8848416000 
IBAN: SI56 0400 0027 6397 270
(Podjetje je zavezanec za DDV.)

Kontakt: 070 922 722

glowlabo@gmail.com

O nas
Socialna omrežja

Podjetje je v sodni register vpisano na podlagi sklepa Okrožnega sodišča v Ljubljani, opr.št. Srg 2021/12485 z dne 12.4.2021. 
Copyright © 2022 GlowLAB s.r.l. Italy. 🇪🇺 Vse pravice pridržane. 

X
Add to cart